2014-02-21 01:57:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Mozgalmas napja lehet

Napi horoszkóp február 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz most reálisan értékelnie a helyzetét, s valóban, a csillagai is azt jelzik, hogy nagyon vegyes hatások érvényesülnek egyszerre. Legalább annyi nagyon jó, mint nagyon rossz történhet önnel. Figyeljen oda minden lehetőségre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nyugodalmas napra, igazi kellemes péntek délutánra számíthat a mai napon. Valószínűleg a munkájával is hamarabb végez, ezért minden lehetősége adott, hogy egy kicsit megnyújtsa ezt a hétvégéjét. A gyerekeinek is családi programot ígért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Gondjai lehetnek a kockázatos döntésekkel. A mai napon inkább még ne hozzon hát fontos dolgokban döntést, és attól is óvakodjon, hogy másokat nyíltan megítéljen. Könnyen a saját fejére hullhatnak vissza ugyanis kimondott ítéletei.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez a nap rendkívül mozgalmasan telhet az ön számára, és valamilyen új kihívást is tartogathat ugyanakkor. Semmit sem kötelező persze elfogadnia. De ha úgy érzi, hogy a jelenlegi állása bizonytalan, akkor ne mondjon azonnal nemet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Óriási erőfeszítéseket tett az elmúlt időszakban, ezért joggal várhatja el, hogy a terveit siker koronázza. A siker azonban – ezt ön is tudja – nem minden. Nem biztos, hogy a legjobb út, hogy az emberek szeretetét elnyerje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, hogy fizikailag kevesebbet bír, hogy több segítségre, támaszra lenne szüksége. A család érdekében ön eddig mindent beáldozott. Most, hogy ön szorul segítségre, jogosan vár el viszonzást. Tegye szóvá az elvárásait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Váratlan stresszhelyzetek akadályozhatják önt időről-időre, noha mindent megtesz azért, hogy céljai megvalósuljanak. Néha azonban célravezetőbb, ha egyszerűen hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok. Erőltetés nélkül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egyre derűsebb és magabiztosabb, aminek köszönhetően testi ereje is növekszik, egészségi állapota stabilizálódik. Ha nehezebb életszakaszt tudhat maga mögött, most bízhat abban, hogy e nehézségek is csak erősítették önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön könnyen teremt új kapcsolatokat, mert nyitott, kedves természetére már maguktól felfigyelnek az emberek. A művészetek terén is érhet el sikereket. Ha ilyen pályán van, egy mecénás ma biztosan a horgára akadhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Most mindent gyorsabban és eredményesebben intézhet. Nemcsak azért, mert a kommunikációs készsége csúcsra jár ma, hanem azért is, mert a személyisége egyre erősebb, egyre magával ragadóbb. Jól jár, ha használja az erejét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma szerencsésebb és sikeresebb lehet a vizsgákon, vagy bárhol, ahol felmérik tudását, szakmai hozzáértését. Az állásinterjúkon is tarolhat, vagy egyszerűen bebizonyítja a jelenlegi munkahelyén, hogy jó helyen van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Itt az ideje, hogy többet törődjön a saját egészségével. A testi dolgok nem elhanyagolható másodlagos kérdések többé az életében. Ön persze nagyon idealista típus, de, ha jókedvűen akar tükörbe nézni, akkor tennie is kell a látványért!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: